Kurs i Business Decision Management nu även hos EFL

Publicerad: 2016-04-29

EFL (Executive Foundation Lund) kan nu erbjuda en kurs i Business Decision Management som en del av sitt programutbud. Denna utbildning motsvarar kurs INFN50 på Institutionen för informatik och lärarna är desamma, Odd Steen och Nicklas Holmberg.

Kursen beskrivs så här: "... en ubildning som tar dig till fronten inom att få verksamhet och IT att gå hand i hand. Ta makten över de operativa besluten och automatisera dem!"

Målgruppen är de som arbetar i ledande ställning inom företag och de som jobbar med affärsutveckling, processutveckling och IT-ledning.

Läs mer om BDM-utbildningen hos EFL här: http://www.efl.se/nyheter/business-decision-management/