Markus Lahtinen blir årets lärare 2014

Publicerad: 2014-12-09

Markus Lahtinen, doktorand och lärare på Institutionen för informatik, har av LundaEkonomerna fått den ärofyllda titeln Årets lärare 2014 på Ekonomihögskolan, med följande motivering:

Markus Lahtinen, doktorand och lärare på Institutionen för informatik, har av LundaEkonomerna fått den ärofyllda titeln Årets lärare 2014 på Ekonomihögskolan, med följande motivering:

”Markus has excellent teaching and pedagogical skills in which he encourages students to think outside the box in both critical and analytical ways. He is dedicated to his students and is always friendly and available to assist them in their academic progress by giving quality feedback and guidance.”

Priset tillkännagavs på Vinterbalen den 6 december och Markus förärades blommor och ett diplom.

Stort GRATTIS, Markus!